Inloggen
NederlandsNederlands

FAQ

Bij de groothandel van Yarn Crafts Wholesale komen dagelijks diverse vragen binnen. Hiervan is een deel te groeperen als “veel gestelde vragen”. Deze zijn opgenomen op deze FAQ-pagina om jou zo snel mogelijk het antwoord te geven wat jij zoekt. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
 • Hoe kan ik één of meerdere van jullie merken vertegenwoordigen?

  Leuk dat je interesse hebt om één of meerdere van onze merken te vertegenwoordigen. Om onze merken te kunnen vertegenwoordigen is het een vereiste dat je een geregistreerde onderneming hebt of hiervoor werkt. Beschik je over de noodzakelijke bedrijfsgegevens? Vul dan het inschrijfformulier in. Jouw aanvraag zal hierop zo snel mogelijk in behandeling worden genomen. Na activatie van jouw account heb je direct toegang tot onze groothandel.

 • Hoe kan ik mij aanmelden voor de groothandel?

  Inschrijven kan gemakkelijk op de pagina inschrijven. Vul hier de benodigde gegevens in en verstuur jouw aanvraag. Zodra deze binnen is zal deze zo snel mogelijk worden nagekeken. Na activatie krijg je met jouw account toegang tot onze groothandel.

 • Wat zijn bij jullie de mogelijkheden voor (op)startende ondernemers?

  Een onderneming opstarten is altijd spannend en hier komt veel bij kijken. Wij helpen je graag om jouw droom te verwezenlijken. Helaas is het voor ons niet mogelijk om inkoopprijzen te verstrekken zonder een BTW- of KVK-nummer.

 • Hebben jullie nog andere vormen voor een eventuele samenwerking?

  Naast onze groothandel is het ook mogelijk om samen te werken op het gebied van marketing en promotie. Neem hiervoor contact op met marketing@yarnandcolors.com of marketing@budgetyarn.com

 • Hebben jullie ook ondersteunend materiaal ter beschikking?

  Zodra jouw account is geactiveerd heb je toegang tot onze website. Bij elk product staat een download met daarin alle productfotografie, artikelinformatie en sfeerafbeeldingen. Je kan altijd contact met ons opnemen als je op zoek bent naar aanvullend of extra ondersteunend materiaal.

 • Hoelang duurt het voordat mijn account geactiveerd wordt?

  Op werkdagen duurt dit hooguit 24 uur. Na activatie heb je direct toegang tot onze groothandel.

 • Winkelmandje

  Wis filters

  Filter

  Annuleren
  Bevestigen
  20230326 07:25:17 PC21False0FalseTrue220102