Inloggen
NederlandsNederlands

December 2021

NIEUWS DECEMBER 2021
In de Yarn Crafts Wholesale nieuwsbrief van december 2021:

- Bedankt voor 2021!
- Prijsverhogingen per 01-01-2022.
- Amazing en Gentle.

Vind al onze artikelen op https://www.yarncraftswholesale.com
BEDANKT VOOR 2021
Van ons team aan jouw team: bedankt voor al het goede in 2021! Het was een uitdagend jaar maar samen hebben wij hier iets moois van weten te maken. Dit hadden wij niet zonder jou kunnen doen. Dus daarom, bedankt!

Graag willen wij jou bedanken voor de gewaardeerde samenwerking. Daarnaast voor jou, je familie en vrienden een gezond, gelukkig en voorspoedig 2022 toegewenst.

Ons kantoor en magazijn blijft de komende week gewoon open. Mochten wij jou volgende week niet meer spreken, dan staan wij in 2022 weer voor je klaar.

Alvast fijne feestdagen!
PRIJSWIJZIGINGEN 01-01-2022
Afgelopen oktober hebben wij voor het eerst in een lange tijd prijsverhogingen doorgevoerd. Graag hadden wij het hierbij gelaten maar helaas zijn wij wederom genoodzaakt om onze prijzen aan te passen. 

Vanuit onze leveranciers zijn verhogingen doorgevoerd om de alsmaar stijgende kosten van grondstoffen, transport, verpakkingen, elektra, gas en arbeid te dekken. Als reactie hierop passen wij zowel de adviesprijs als inkoopprijs aan. Samen met onze leveranciers kunnen wij in ieder geval deze prijzen garanderen tot en met april 2022. Hierover houden wij jullie natuurlijk op de hoogte.

De nieuwe adviesprijzen kan je vinden in de bijlage. Deze prijzen zijn geldig vanaf 01-01-2022.
 
DOWNLOAD DE PRIJSLIJST
Jouw inkoopprijzen zullen in dezelfde richting bewegen als de adviesprijzen. Hierdoor blijven jouw marges gelijk. De nieuwe tarieven zullen toegepast worden op alle orders vanaf 01-01-2022. Alle orders die voor 31-12-2021 binnen zijn zullen nog tegen de 2021 prijs worden verzonden en gefactureerd.
AMAZING AND GENTLE
In onze laatste nieuwsbrief introduceerde wij de Amazing en Gentle als onderdeel van onze nieuwe sustainable yarn collection. Beide garens zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Daarom zijn deze garens een verantwoord alternatief voor garens gemaakt van nieuwe materialen. Daarnaast bespaar je op deze manier enorm veel water, grondstoffen en afval.

Onze fabrikant verzameld het afval wat gegenereerd wordt van acryl of katoen producties in eigen fabriek. Dit wordt verzameld, gerecycled en gesponnen tot een nieuwe draad. Dit alles is in plaats van het “afval” weg te gooien. Vervolgens laten wij het verven in de bekende Yarn and Colors kleuren. Dit wordt dan getwijnd en opgedraaid tot een bol. Zo ontstaat een garen wat zowel duurzaam als Amazing of Gentle is.

Beide artikelen zijn uit voorraad leverbaar. En wat wij vast kunnen verklappen, de Amazing krijgt maar liefst 13 nieuwe kleuren begin volgend jaar. Daarnaast krijgen beide garens aandacht in onze Lookbooks van 2022.
AMAZING
GENTLE
GA SNEL NAAR
Copyright © 2021, Yarn Crafts Wholesale All rights reserved.

Our address is:
Yarn Crafts Wholesale
Doornepol 5
5301 LV, Netherlands

sales@yarncraftswholesale.com

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20230327 08:43:18 PC21False0FalseTrue220102